Våbenskabe

Nyt våbenskab, det har vi styr på !
Alle vore våbenskabe opfylder våbenlovens krav. 
Dettte betyder bl.a  krav til våbenskabets lås.
På skabe med SS3492 godkendelsen anvendes FAS nøglelås, denne lås kan man ikke bore op, slå op eller på anden måde omgå. FAS nøglelåsen er omstilbar, dvs. mister du en nøgle, kan du ved hjælp af et ny nøglesæt, selv omstille låsen og dermed gøre den oprindelige nøgle ubrugelig.
 

Du kan til erstatning for nøglelåsen vælge en elektronisk kodelås. Kodelåsen monteres af vores låseteknikker inden afsendelse. Køber du skabet med nøglelås, kan du dog senere eftermontere en elektronisk kodelås, dit valg mht. lås er derfor ikke definitivt. Fastgørelse af skabet skal gøres korrekt, derfor medfølger der ikke bolte etc til skabene, typen af bolte/befæstigelse afhænger nemlig direkte af den bygningsmasse som du aktuelt har. Hvordan et skab kan fastboltes korrekt, kan du se HER 


{{filteredItems.length}}

Fleksible våbenskabe

Alle våbenskabene er mulige at indrette som du vil. Nogle skabe har en flytbare og udtagelige hylde, så  får du også plads til lange våben, som eks riffel m lyddæmper, flugtskydningsgeværer m 81 cm løb, sorkrudsvåben etc.
I sortimentet af våbenskabe finder du skabe med plads fra 5 til 12 våben i samme skab. Så kan du opbevare alle dine våben sikkert og samlet.

Gode råd når du køber

Før du køber et våbenskab, er det godt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvad du skal bruge det til.

  • Hvor mange våben skal du opbevare?
  • Ammunition - skal du også afsætte plads til
  • Hvilket sikkerhedsniveau ønsker du (EN1143/1 grade / SS3492 eller EN1143/1 grade 1)?
  • Hvor skal skabet placeres?


Når du gør dig disse overvejelser er det også vigtigt at tænke nogle år frem, så dit nye våbenskab også overholder dine fremtidige behov. På den måde sparer du penge ved ikke at skulle købe et nyt eller et ekstra våbenskab om nogle få år.

Når du overvejer placeringen af dit våbenskab, er det væsenligt at huske på, at i henhold til våbenloven, skal et våbenskab boltes fast i enten gulvet eller væggen. Derfor bør du overveje placeringen og dermed også hvor meget plads der er til selve skabet.

Vælg det rigtige skab

Er du i tvivl hjælper vi dig meget gerne på vej. Vi mener det er vigtigt at du får det rette skab som hverken bliver for småt eller for stort til dine behov.
Du er altid velkommen til at kontakte os, så du få det helt rigtige våbenskab.